Πληροφορίες Εταιρίας

Οικονομικές και ποιοτικές λύσεις για κάθε σπίτι και γραφείο. Χρήσιμα εργαλεία για το σπίτι ή τον κήπο, ηλεκτρολογικό υλικό, χρώματα, σιδηρικά, υδραυλικά εξαρτήματα και πολλά άλλα.

Η εταιρία Παπαφλωράτος Μ. Σωκράτης εδρεύει στη Θεσσαλονίκη. Ιδρύθηκε το 1995 και μέχρι σήμερα αποτιμά χιλιάδες εμπορεύματα και εκατοντάδες ευχαριστημένους πελάτες. Πιο συγκεκριμένα, το κατάστημά μας βρίσκεται στην οδό Κωνσταντίνου Καραμανλή 84, περιοχή Αγίου Ιωάννη Καλαμαριάς (πλησίον Fena Φοίνικα) και σας εξυπηρετεί καθημερινά 9:00 με 21:00.

Εδώ, μπορείτε να βρείτε έξυπνες και οικονομικές λύσεις που θα σας λύσουν τα χέρια. Χρήσιμα εργαλεία για το σπίτι ή τον κήπο, ηλεκτρολογικό υλικό, χρώματα, σιδηρικά, υδραυλικά εξαρτήματα και πολλά άλλα. Σας καθοδηγούμε να επιλέξετε το κατάλληλο προϊόν αλλά και να κατανοήσετε τον τρόπο χρήσης ή λειτουργίας του. Συμβουλευτείτε μας!

Πλέον, έχετε τη δυνατότητα να προμηθεύεστε τα είδη που επιθυμείτε, μέσω του ηλεκτρολογικού μας καταστήματος, εύκολα και γρήγορα, με ένα κλικ! Περιηγηθείτε στο www.papafloratostools.gr και ανακαλύψτε τη μεγάλη γκάμα των προϊόντων μας.

Ενημερωθείτε για τη δραστηριότητα και τις προτάσεις μας, ακολουθώντας μας στα Social Media. Η εμπειρία μας στην προσφορά ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών θα κερδίσει την εμπιστοσύνη σας.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για τυχόν απορίες ή παρατηρήσεις.

Πάντα στη διάθεσή σας,
Σωκράτης Παπαφλωράτος